Filme online gratis | Seriale online

Werewolf: The Beast Among Us (2012) online subtitrat

Werewolf: The Beast Among Us (2012)
Close

În timp ce studiază împreună cu doctorul local, Daniel este martorul consecințelor oribile ale atacului vârcolacilor. Văzând cum reputația de temut a bestiei aduce în sat vânători de recompense, teribiliști și șarlatani, Daniel visează ca într-o bună zi va ucide prădătorul. Când un străin misterios și echipa lui de vânători de vârcolaci apar în sat, pe urmele monstrului, tânărul se oferă să-i ajute, în ciuda obiecțiilor mamei sale. Devine foarte lcar la scurt timp că vârcolacul este mult mai inteligent, puternic și periculos decât orice creatură pe care au înfruntat-o până acum. Pe măsură ce tot mai mulți oameni cad victime vârcolacului și locuitorii își văd vecinii transformați în fiare periculoase, cei trei vânători, împreună cu Daniel își unesc forțele pentru a afla adevărata identitate a bestiei. Daniel începe să suspecteze că e mai aproape de ținta lui decât visa.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari Werewolf: The Beast Among Us (2012) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 01/11/2012 , are o nota pe imdb de 6.1 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: DVDRip, Groaza, Thriller, W. De la ultima actualizare a reusit sa adune 100 accesari si 5 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
5 Comentarii
 1. cred ca esti filmat in romania la castelul bethlen, daca nu ma insel.. oricum bunicel filmu nota 7,5

 2. bun filmul si filmarile sunt la noi in tara intr-adevar! nota 8

 3. Efecte ieftine … nota 5 !Cat de locatie este cetatea din Sighisoara.

 4. Este facut in cetatea Sighisoarei!!!filmul este bun

 5. frumos film mi-a placut

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close