Filme online gratis | Seriale online

Two Brothers – Doi frati (2004)

Two Brothers - Doi frati (2004)
Reclama
Close

“Doi frati” e o poveste extraordinarã despre frãtie si prietenie.

În adâncul junglei, printre ruinele templelor, se nasc doi pui de tigru. Unul este timid si blând, celãlalt, curajos si îndrãznet. Ei duc o viatã lipsitã de griji, pânã într-o zi când sunt prinsi si despãrtiti de pãrintii lor si unul de celãlalt. Soarta face ca tigrii sã se reîntâlneascã abia dupã ce au ajuns la maturitate. Se recunosc imediat, dorinta de a se tine de sotii renaste si cei doi evadeazã, pornind într-o cãlãtorie de neuitat spre casã.

Acest film cald, plin de inspiratie, realizat de apreciatul regizor Jean-Jacques Annaud (“Ursul”), îi va cuceri atât pe cei mici, cât si pe cei mari.

Loading the player ...

Material video solicitat de useri !

Tutorial: Pentru a urmari gratis Two Brothers – Doi frati (2004) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 16/07/2013 , are o nota pe imdb de 6.8 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Aventura, Drama, DVDRip, Familie, T. De la ultima actualizare a reusit sa adune 637 accesari si 2 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
2 Comentarii
  1. super film

  2. bun filmul,ca de fiecare data avem multe de invatat de la animale ,sint mai umane ca noi oameniiiar noi mai animale ca ele,noi distrugem tot ce atingem,complimenti pentru film

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!