Filme online gratis | Seriale online

Touch

Touch
Reclama
Close

Touch este un serial de dramă în care ştiinţa şi supranaturalul se intersectează cu premisa plină de speranţă că toţi suntem interconectaţi. Povestea urmăreşte un grup de personaje care aparent nu au nicio legătură unul cu celălalt – începând cu un pompier supărat că nu poate salva o femeie care se află pe moarte, un adolescent irakian care va risca enorm pentru a-şi ajuta familia, o cântăreaţă talentată ale cărei acţiuni dintr-un bar de karaoke salvează mii vieţi la mile depărtare de ea şi un om de afaceri britanic care încearcă disperat să recupereze informaţii importante de pe telefonul mobil pierdut – care se influenţează reciproc în feluri văzute şi nevăzute. Personajul central este Martin Bohn (Kiefer Sutherland), văduv şi tată singur, bântuit de incapacitatea de a se conecta cu fiul său de 10, Jack, care este mut şi suferă de autism. Martin a încercat prin toate mijloacele să se apropie pe Jack, dar acesta nu acceptă nici să fie atins. Jack îşi petrece timpul dezmembrând telefoane şi manipulând componentele, aceste lucruri permiţându-i să vadă viaţa în propriul mod. Martin este aproape să îl piardă pe Jack în favoarea statului, dar asta până când observă că Jack are abilităţi de geniu – poate vedea lucruri pe care ceilalţi nu le pot vedea, modele care conectează totul. Jack comunică, dar în felul lui – nu cu cuvinte, ci prin intermediul numerelor. Acum el are nevoie de Martin să descifreze înţelesul lor şi să conecteze aceste numere cu viaţa personajelor pe care o afectează.

Loading the player ...


Perioada de difuzare: 2012-
Seonul 02
S02E01S02E02S02E03

S02E04S02E05S02E06S02E07S02E08
S02E09
S02E10
S02E11
S02E12S02E13Tutorial: Pentru a urmari gratis Touch online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 26/01/2012 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Seriale. De la ultima actualizare a reusit sa adune 5.298 accesari si 8 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
8 Comentarii
 1. un episod minunat .caracteristic lui Kiefer Sutherland

 2. asa este! super film :)

 3. Serial online Touch

 4. bagati episoadele noi !

 5. Buna. Pe cand vom avea si continuarea serialului Touch? Aveti detalii despre el? Cate sezoane vor fii? Multumesc.

 6. maxim pls noi ep cand apar.ms admn

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!