Filme online gratis | Seriale online

Thor: The Dark World – Intunericul (2013)

Thor: The Dark World - Intunericul (2013)
Reclama
Close

The Dark World continuă aventurile de pe marele ecran ale lui Thor, Măreţul Răzbunător, el luptându-se acum să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic fantomatic, hotărât să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, Zeul Thor lupă pentru a reinstaura ordinea în cosmos… însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric.

Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgard-ul nu-l pot opri, Thor trebuie să se îmbarce într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, ce-l va readuce lână Jane Foster, dar care îl va forţa să sacrifice totul pentru a slava omenirea.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari gratis Thor: The Dark World – Intunericul (2013) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 03/11/2013 , are o nota pe imdb de 7.8 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, CAM, DVDRip, Fantezie, Filme Noi, T. De la ultima actualizare a reusit sa adune 61.466 accesari si 7 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
7 Comentarii
 1. Filmat in cinema 3d, imaginea destul de slaba dar vizionabil pana la ultimele minute cand e practic actiunea cea mai importanta. Scenele de final se amesteca intr-un amalgam imposibil de urmarit.
  In rest filmul este destul de captivant si placut pentru iubitorii genului.

 2. MERSI!!..UN FILM TIPIC, NU SPARGE GURA TARGULUI…INSA E ACEPTABIL…UN 6 DIN PARTEA MEA.

 3. este aparuta titrarea

 4. subtitrarea este aparuta , se poate…??

 5. o versiune mai buna baieti…au trecut sarbatorile…..

 6. e ok filmul…astept si continuarea…

 7. film de adormit puridai

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!