Filme online gratis | Seriale online

Thor: The Dark World – Intunericul (2013)

Thor: The Dark World - Intunericul (2013)
Reclama
Close

The Dark World continuă aventurile de pe marele ecran ale lui Thor, Măreţul Răzbunător, el luptându-se acum să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic fantomatic, hotărât să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, Zeul Thor lupă pentru a reinstaura ordinea în cosmos… însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric.

Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgard-ul nu-l pot opri, Thor trebuie să se îmbarce într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, ce-l va readuce lână Jane Foster, dar care îl va forţa să sacrifice totul pentru a slava omenirea.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari gratis Thor: The Dark World – Intunericul (2013) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 03/11/2013 , are o nota pe imdb de 7.8 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, CAM, DVDRip, Fantezie, Filme Noi, T. De la ultima actualizare a reusit sa adune 60,903 accesari si 7 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
7 Comentarii
 1. Filmat in cinema 3d, imaginea destul de slaba dar vizionabil pana la ultimele minute cand e practic actiunea cea mai importanta. Scenele de final se amesteca intr-un amalgam imposibil de urmarit.
  In rest filmul este destul de captivant si placut pentru iubitorii genului.

 2. MERSI!!..UN FILM TIPIC, NU SPARGE GURA TARGULUI…INSA E ACEPTABIL…UN 6 DIN PARTEA MEA.

 3. este aparuta titrarea

 4. subtitrarea este aparuta , se poate…??

 5. o versiune mai buna baieti…au trecut sarbatorile…..

 6. e ok filmul…astept si continuarea…

 7. film de adormit puridai

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close