Filme online gratis | Seriale online

The Wolverine (2013)

The Wolverine (2013)
Reclama
Close

Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonişti ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari gratis The Wolverine (2013) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 31/07/2013 , are o nota pe imdb de 7.3 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, CAM, Fantezie, T. De la ultima actualizare a reusit sa adune 6.261 accesari si 5 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
5 Comentarii
 1. Filmul este bun, se vede destul de acceptabil pt cam !
  Singura problema este un mic decalaj intre sunet si video.

 2. Bunisor .

 3. cu VK la sfarsitul celor 10 min se blocheaza, am reusit sa vad finalul cu fastupload, film bunicel, multumesc admin pt efortul de a ne pune la dispo tot ce apare nou!

 4. cand apare o varianta avi sau mai buna?

 5. DVDRip ON

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!