Filme online gratis | Seriale online

The Twilight Saga: New Moon – Saga Amurg: Luna Noua (2009)

The Twilight Saga: New Moon - Saga Amurg: Luna Noua (2009)
Reclama
Close

În Saga Amurg: Lună Nouă, cel de-al doilea film al celebrei serii:Amurg, idila dintre vampir şi o muritoare prinde un nou contur atunci când Bella Swan (Kristen Stewart) se adânceşte în secretele lumii supranaturale – din care îşi doreşte atât de mult să facă parte – numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte.
După petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) şi familia sa părăsesc oraşul Forks, în dorinţa de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor. Deprimată şi însingurată, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu şi descoperă că, de fiecare dată când îşi riscă viaţa, imaginea lui Edward îi apare în minte. Dorinţa arzătoare de a fi împreună cu el o face să se expună unor pericole din ce în ce mai mari. Cu ajutorul prietenului său din copilărie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaurează o motocicletă veche pe care o va folosi în noile călătorii, iar inima ei îngheţată pare să se deschidă relaţiei cu Jacob – membru al misteriosului clan Quileute care are propriile secrete periculoase.

Loading the player ...
[vbb:xCkMLUJlqWZa]
Tutorial: Pentru a urmari gratis The Twilight Saga: New Moon – Saga Amurg: Luna Noua (2009) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 11/02/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Drama, DVDRip, Fantezie, Groaza, Romantic, T, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 34.233 accesari si 27 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
27 Comentarii
 1. cand puneti breaking dawn?

 2. pai a aparut
  la cinema
  duminica este
  a fost si joi si azi va fi

 3. voi nu stiti?
  am o intrebare voi filmati filmele la cinema sau oamenii?

 4. pentru a viziona un film trebuie sa platesc?

Pagina 2 din 2«12
Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!