Filme online gratis | Seriale online

The Sorcerer’s Apprentice (2010) online subtitrat

The Sorcerer’s Apprentice (2010)
Close

Acest film spune povestea lui Balthazar Blake, un maestru intr-ale magiei care vrea sa salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale lui Maxim Horvath, inamicul numarul unu al magului. Dandu-si seama ca nu-i poate face fata lui Horvath singur, Blake il recruteaza pe reticentul Dave Stuller, ii livreaza o doza soc de cursuri despre magie, si-l pune fata in fata cu adevarul gol-golut. Desi initial Stuller se trezenste volens nolens antrenat in intentiile “eroice” ale lui Blake, si desi pare sa fie absolutamente mediocru, isi dovedeste in cele din urma adevaratul potential magic. Astfel, cu un ucenic talentat si bine instruit, Blake este pregatit sa-l opreasca pe Horvath..

Loading the player ...[vbb:Yszl2e9nKZI5]
Tutorial: Pentru a urmari The Sorcerer’s Apprentice (2010) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 31/01/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, Filme, Filme Noi, T. De la ultima actualizare a reusit sa adune 6,746 accesari si 7 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
7 Comentarii
 1. fain

 2. frumos dar nu vad legatura dintre titlul filmului si ceea ce se afla a fi pana la urma creatura…trebuia sa ne numeasca altfel…oricum, fffff frumos

 3. HMMM COMM ASTA ERA PT “SEASON OF THE WITCH”

 4. marfa ….merita vazut

 5. mio placut 10+

 6. Da, foarte misto, MERITA!

 7. frumos film tare rau un 10 de la mine

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close