Filme online gratis | Seriale online

The Passion of the Christ – Patimile lui Hristos (2004) online subtitrat

The Passion of the Christ - Patimile lui Hristos (2004)
Close

“The Passion of The Christ” prezinta ultimele douasprezece ore din viata lui Iisus. Povestea incepe in gradinile Ghetimani, unde Iisus se roaga. Este tradat de Iuda si apoi arestat si dus in Ierusalim. Aici este acuzat de blasfemie, de catre Pontus Pilat si de regele Irod. Astfel, el este condamnat la moarte si trebuie sa-si care singur crucea pana pe muntele Golgota. De-a lungul drumului cativa oameni incearca sa-l ajute si in acelasi timp sunt prezentate amintirile sale legate de mama sa, de apostoli si de invataturile lui.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari The Passion of the Christ – Patimile lui Hristos (2004) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 25/04/2011 , are o nota pe imdb de 7.0 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Drama, DVDRip, T. De la ultima actualizare a reusit sa adune 184 accesari si 5 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
5 Comentarii
 1. Impresionant film!

 2. Film Online Gratis The Passion of the Christ 2004 cu subtitrare

 3. Asta a fost realitatea cruda…desi multi dintre noi nu vrem sa acceptam. Poate chiar mai crud…

 4. IMPRESIONANT

 5. Filmul este foarte captivant si educativa!Nota 10+++.Sunt uimit de cruzimea oamenilor.Dar ce sa-i faci.Atunci se omorau unul pe altul pt mancare acum ne ingropam pentru bani si cu*ve.Omenirea se autodistruge!

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close