Filme online gratis | Seriale online

The Makeover – Transformarea (2013)

The Makeover - Transformarea (2013)
Reclama
Close

Hannah Higgins, candidată la un loc în congresul american, suferă o înfrângere umilitoare şi descurajantă din partea adversarului ei politic. Deşi Hannah este o persoană impunătoare, foarte bine educată şi cu principii sănătoase, este mai puţin agreată de alegători decât un prezentator tv al rubricii meteo. La scurt timp după alegererile pentru congres postul de congresmen devine vacant în urma unei situaţii tragic-comice în care fostul prezentator meteo moare fulgerat. Se pare că se iveşte o nouă ocazie pentru Hannah de a-şi atinge ţelul. Ea analizează bine situaţia şi realizează că are puţine şanse de reuşită într-o “luptă” corectă contra unui candidat popular, acesta fiind întotdeauna preferat de alegători în detrimentul felului său inflexibil şi exact de a fi. Se hotărăşte atfel să propună şi să susţină un tip agreat de marele public, din rândul cetăţenilor obişnuiţi, pe care urmează să-l instruiască şi să-i împărtăşească educaţia ei aleasă.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari gratis The Makeover – Transformarea (2013) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 18/07/2013 , are o nota pe imdb de 5.6 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: BRRip, Comedie, Filme HD, T. De la ultima actualizare a reusit sa adune 1,504 accesari si 4 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
4 Comentarii
  1. felicitari pt. site !

  2. E un film foarte placut, in stilul cunoscut al creatiilor Hallmark, o recreare a mitului lui Pygmalion, o rescriere a povestii lui George Bernard Shaw, au fost pastrate pana si numele personajelor.Va va relaxa acest film simpatic, vi-l recomand cu caldura

  3. Ce caută ăsta la filme HD când el e dvdrip???

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!