Filme online gratis | Seriale online

The Lover – Amantul (1992)

The Lover - Amantul (1992)
Reclama
Close

Vietnamul francez, 1929. O tânără dintr-o familie cu probleme financiare se întoarce acasă. Pe drum, cunoaşte un chinez bogat. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste care depăşeşte barierele de rasă şi cultură… Povestea sensibilă, delicată, ca o stampă orientală, este amplificată emotional de muzica elegantă a compozitorului Gabriel Yared. Tema muzicală a filmului revine mereu, ca fantasma unei amintiri erotice. Yared extrage o inegalabilă poezie dulce-amară din amestecul instrumentelor cu coarde.
Evitând deliberat orchestraţia hollywoodiană, el crează intimitate prin prezenţa pianului, un leit-motiv al filmului. Muzica joacă un rol deosebit, mai ales în ultima secvenţă a filmului, în care tânăra ascultă pe pachebot valsul în si minor de Chopin.
În secvenţa următoare, din biroul imens al scriitoarei Marguerite Duras, valsul se stinge în tema filmului, cântată la pian, în timp ce din off se spune că, până la moarte, chinezul nu a uitat-o pe Lolita Duras. Pianul pare să fixeze în piatră o iubire de-o viaţă.

Loading the player ...Tutorial: Pentru a urmari gratis The Lover – Amantul (1992) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 05/08/2012 , are o nota pe imdb de 6.7 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: A, Biografice, Drama, DVDRip, Romantic. De la ultima actualizare a reusit sa adune 3,266 accesari si 8 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
8 Comentarii
 1. Prima data am vazut acest film in italiana si voiam tare mult sa-l revad, dar subtitrat in romana. Multumesc inca o data FILMEONLINE.ORG.

 2. superb filmul

 3. frumos film….

 4. un film superb… merita vazut……

 5. superb film……..o prietena mi la recomandat
  meri prietena

 6. Foarte frumos! Multumim filmeonline.org :)

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!