Filme online gratis | Seriale online

The Island – Insula (2005)

The Island - Insula (2005)
Reclama
Close

Undeva, intr-un laborator subteran secret situat in desertul american, o echipa de cercetatori si doctori cloneaza vedetele si oamenii bogati in scopul de a le oferi organe pentru transplant in cazul imbolnavirii. Clonelor, in momentul in care erau aduse la viata, li se spunea ca pamantul a fost contaminat si ca ei au supravietuit fiind aduse intr-un loc sigur. Cand era nevoie sa se utilizeze o clona in scopul recoltarii organelor acestora, li se spunea ca au castigat o loterie si vor pleca pe Insula. Una dintre clone descopera adevarul si reuseste sa le strice planurile eliberandu-le pe celelalte.

Loading the player ...


Partea I / CD 1Partea a II-a / CD 2Tutorial: Pentru a urmari gratis The Island – Insula (2005) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 23/04/2013 , are o nota pe imdb de 6.8 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, DVDRip, Science Fiction, T. De la ultima actualizare a reusit sa adune 538 accesari si 5 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
5 Comentarii
  1. un film super cu actiune ….recomand rabdare pentru cele 2 parti.

  2. un film foarte bun……felicitari

  3. un film bun….

  4. nota 1000 pt astea super exact ca filmul the time >>> ms mult .org iz da best :))))

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!