Filme online gratis | Seriale online

The Gods Must Be Crazy II - Nebunia zeilor II (1989)
Close

Nebunia Zeilor este o comedie care s-a bucurat de un enorm succes international.
Xixo, eroul principal al primului film, este de aceasta data separat de copiii sai, in timpul unei expeditii vanatoresti in desert.
Accentul este pus asupra copiilor, care sunt rapiti din greseala, de o banda de braconieri. Xixo porneste intr-o actiune proprie de salvare a copiilor sai.
Mai multe intamplari stranii si amuzante converg pe parcursul filmului, catre eroul nostru. In periculoasa actiune de salvare a copilor sai, Xixo intalneste tot felul de oameni, care mai de care mai ciudati: doi soldati care se urmaresc, captureaza si pierd reciproc; un pilot si pasagerii unui avion prabusit in desert si, in final, cei doi eroi civilizati ai peliculei, Lena Farugia – o oraseanca in toata puterea cuvantului, cu o cariera solida in avocatura – si Hans Strydom – de profesie zoolog – care se trezesc parasiti in mijlocul desertului.
Ca si in primul film cu acelasi titlu, toate intamplari converg catre Xixo (N!Xau), care devine, inca o data, eroul zilei.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a viziona online The Gods Must Be Crazy II – Nebunia zeilor II (1989) apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza

3 Comentarii
 1. este o placere sa vizionezi filme cu standard ridicat de calitate.
  FELICITARI !!!

 2. si partea a treiaaaaaaaaaa 1991

 3. Frumos.
  Nu puneti si partea a 3-a?

Spune si celorlati parerea ta despre acest film.

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close