Filme online gratis | Seriale online

The Fast and the Furious: Tokyo Drift – Furios si iute: Tokyo Drift (2006) online subtitrat

The Fast and the Furious: Tokyo Drift - Furios si iute: Tokyo Drift (2006)
Close

Primul film din această serie a adus pe ecrane lumea ascunsă a forţei maşinilor americane şi a periculoaselor curse de stradă din oraşul Îngerilor, Los Angeles.

Cel de-al doilea film ne-a adus o poveste din Miami despre spălare de bani, răscumpărări şi cei mai abili oameni ai curselor de maşini născuţi vreodată. Acum, cea mai nouă şi cea mai rapidă cursă are loc în unele dintre cele mai periculoase locaţii din lume în ultima parte a seriei de adrenalină şi viteză – Furios şi Iute: Tokyo Drift.

‘Bun venit!’ în lumea ascunsă, interzisă şi atrăgătoare din Tokyo, unde ultima modă pentru a ieşi din cotidianul Japoniei este înconjurul lumii… printr-o singură cursă.

Furios şi Iute: Tokyo Drift prezintă cel mai proaspăt capitol din populara serie care a obţinut încasări de peste 443 milioane de dolari în întreaga lume. Cursa are loc în afara Statelor Unite, în Tokyo, un oraş post modernist, Japonia.

‘Bun venit!’ în era tensionată a tinerilor ce trăiesc într-un univers exploziv al curselor de stradă, adânc implicaţi în cursele ascunse din Tokyo. Maşini puternice şi fete atrăgătoare se aventurează într-un teritoriu interzis. Stilul distinctiv japonez de condus al maşinii defineşte un nou tip de automobilist a cărei tehnică îmbină perfect efortul cu viteza, unde controlul reprezintă de fapt tărâmul lipsei controlului, care este mult mai important decât trecerea liniei de sosire pe prima poziţie.

Shaun Boswell, a fost mereu un rebel. În şcoală a fost mereu retras, singura lui legătură cu lumea din jur fiind prin cursele ilegale de maşini – ceea ce a făcut să fie luat la ochi de autorităţile locale. Pentru a evita închisoarea, Shaun este trimis în altă ţară, să trăiască alături de unchiul sau, cadru militar, într-un apartament micuţ dintr-un cartier mărginaş al oraşului Tokyo.

În ţinutul care a dat naştere majorităţii stilurilor de curse modificate, simpla cursă de stradă a fost înlocuită cu provocarea care sfidează gravitaţia: cursele cu pedala de acceleraţie la podea… curse cu derapaje, o combinaţie mortală de viteză brută în curse care îşi fac inima să stea în loc cu schimbări de direcţie bruşte şi răsuciri periculoase.

La primul său contact cu aceste curse, Shaun îşi face datorii la D.K., “Drift King” (Regele Derapajelor), care are legături în Yakuza, crima organizată japoneză. Singurul mod în care Shaun îşi poate plăti datoria este de a se aventura în tărâmul mortal al lumii interlope din Tokyo, unde singurele mize sunt viaţa sau moartea.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari The Fast and the Furious: Tokyo Drift – Furios si iute: Tokyo Drift (2006) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 13/03/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, BRRip, Crima, Filme HD, T, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 12,873 accesari si 11 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
11 Comentarii
 1. Imaginea este foarte proasta

 2. Nu merge binee ce pacat Fast & Furious (2009) marita vazut de mai mult de 3 ori lam zazut.

 3. Acum merge forte bine si eu zic ca e cel mai tare din seria F&F ….DK !

 4. Bun film !

 5. mwmos….

 6. eu zic ca e cel mai tare din seria 2 fast 2furious

 7. super filmul lam vz de cateva ori dar daca nu apare ceva nou il tot vad mmmm kiar fain

 8. smecher filmu si se vede si bine fata de celelalte saituri se vede ceas elvetian

 9. Puneti si voi tot filmu…multumesc

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close