Filme online gratis | Seriale online

The Da Vinci Code – Codul lui Da Vinci (2006) online subtitrat

The Da Vinci Code - Codul lui Da Vinci (2006)
Close

Cand respectatul expert in simbolistica religioasa Robert Langdon este citat la Luvru de politia judiciara franceza, condusa de Bezu Fache, afla cu stupoare ca el este suspectul nr. 1 pentru asasinarea directorului muzeului. Ajutat de o agenta guvernamentala experta in criptografie, Sophie Neveau, Robert evadeaza si incearca sa descifreze lantul de coduri si puzzle-uri care ii apar in cale. In calea lor dezleaga secrete ascunse de mii de ani care pun la indoiala istoria bisericii crestine, se ciocnesc de forte oculte foarte puternice, iar indiciile ii fac de cele mai multe ori sa creada ca au ajuns ba la capatul cautarilor, ba la un nou indiciu dintr-un sir nesfarsit.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari The Da Vinci Code – Codul lui Da Vinci (2006) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 17/02/2011 , are o nota pe imdb de 6.4 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: DVDRip, Mister, T, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 4,213 accesari si 4 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
4 Comentarii
  1. super tare

  2. foarte bun filmul… prea putine comentarii… rar dau un 10

  3. daca aveti ocazia cititi cartea, e foarte interesanta, prezinta totul in detaliu ,iar suspansul e mare…. :)

  4. daca se poate o varianta care sa mearga, din astea existente nu merge nici una! Ms

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!