Filme online gratis | Seriale online

The Conjuring - Traind printre demoni (2013)
Close

Înainte de Amityville, a fost Harrisville. Renumiţii specialişti în paranormal, Ed şi Lorraine Warren sunt chemaţi de o familie ce s-a stabilit recent la o fermă retrasă. Familia apelează la ajutorul şi experienţa lor pentru a scăpa de prezenţa întunecată care îi terorizează. Constrânşi să înfrunte entitatea demonică, soţii Warren se văd prinşi în cel mai îngrozitor caz din viaţa lor.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a viziona online The Conjuring – Traind printre demoni (2013) apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza

26 Comentarii
  1. dap..bun.. un horror-thriller cum n-au mai fost facute in ultimii ani..cel mai bun de la the grudge incoace.. nota 9 din partea mea

  2. ok am vazut filmul inca de la inceput,unele comentarii sunt pro dar vb Frida-i,cam lasa de dorit acest film.Nu cunteaza in ce ne-ncredem,atei sau nu,se spune ca de la tema acestui caz de exorcizare sau inspirat multe filme…dar este loc si de mai bine.Ramane sa descoperim si sa le savuram pe ele filmele cu adevarat bune(vizionez chiar acum:haunted 2013…un film cu adevarat bun).

  3. vreau sa va anunt depeacum ca mie frica sa ma uit singur la film dar e prea intrigant si mi lau mai recomandat cativa prieteni este prea bun sa nu ma uit la film

  4. Ecran negru si la VK si la linkul rusesc! Ce se intampla? Unde au disparut filmele?

Pagina 2 din 2«12
Spune si celorlati parerea ta despre acest film.

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close