Filme online gratis | Seriale online

The Chronicles of Riddick: Dark Fury – Cronicile lui Riddick: Furia intunecata (2004) online subtitrat

The Chronicles of Riddick: Dark Fury - Cronicile lui Riddick: Furia intunecata (2004)
Close

Renumitul animator Peter Chung (The Animatrix, Matriculated, MTV’s Aeon Flux) ne prezintã Cronicile lui Riddick: Furia Întunecatã, o nouã aventurã palpitantã din saga Cronicilor lui Riddick! Riddick e capturat de vânãtori de recompense si e obligat sã se lupte cu niste soldati de neoprit si cu niste creaturi diabolice. Vederea pe timp de noapte a lui Riddick si cunostintele sale în materie de luptã corp la corp sunt tot ce stã între el si o soartã mai rea ca moartea, în acest SF ce face legãtura între filmele Pitch Black si Riddick – Bãtãlia începe.

Loading the player ...Tutorial: Pentru a urmari The Chronicles of Riddick: Dark Fury – Cronicile lui Riddick: Furia intunecata (2004) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 04/07/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Animatie, T. De la ultima actualizare a reusit sa adune 9,759 accesari si 1 comentariu.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
1 Comentariu
  1. Tare ! Super tare toata seria cu Riddick !

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close