Filme online gratis | Seriale online

The Bay (2012) online subtitrat

The Bay (2012)
Close

Claridge e un mic oraş de pe malul mării unde nu vin decât cei recent pensionaţi sau turiştii care caută singurătatea. Cel mai important eveniment al anului e un festival dedicat crabilor, cu un concurs de mâncat crabi şi cu încoronarea unei regine a frumuseţii. În rest nu mare lucru se întâmplă în Claridge, însă haosul erupe după ce doi biologi oceanici descoperă că în apele din golful apropiat orăşelului s-au înmulţit nespus de mult nişte paraziţi de mărime redusă, numiţi isopode. Pe lângă faptul că au început să se înmulţească alarmant, isopodele par a fi evoluat în mod misterios, căci au devenit capabile să-şi părăsească mediul acvatic, ceea ce reprezinta o ameninţare pentru toţi locuitorii din Claridge.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari The Bay (2012) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 25/01/2013 , are o nota pe imdb de 5.5 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: DVDRip, Groaza, Science Fiction, T, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 194 accesari si 4 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
4 Comentarii
  1. Sa zicem ca merge daca esti plictisit !

  2. nici macar de plictiseala…l-am vizionat pe tot si m-am plictisit si mai tare…intortocheat,psihologic,evenimente relatate cand din trecut cand din prezent,ameteala totala.

  3. Un film cu un scenariu prost…s-ar sune ca e mai mult psihologic…da, este pentru cei ce stau prost cu deducția…prea clasic în privința categoriei filmelor horror

  4. Ba acuma il vizionez si,sincer sunt entuziasmat de trailer;)

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close