Filme online gratis | Seriale online

Terminator Salvation – Terminator – Salvarea (2009) online subtitrat

Terminator Salvation - Terminator - Salvarea (2009)
Close

Actiunea in Terminator Salvation: Future Begins este plasata in viitorul post-apocaliptic. Este anul 2018, iar John Connor este omul al carui destin a fost stabilit cu mult timp in urma, devenind conducatorul rezistentei omenirii in razboiul cu Skynet si armata lui de Terminatori. Connor a fost crescut cu anumite cunostinte despre viitor, dar acesta este alterat dupa aparitia lui Marcus Wright, un necunoscut, a carui ultima memorie este condamnarea la moarte. Datoria lui John Connor acum, este de a afla daca Marcus a fost trimis din viitor, sau salvat din trecut. In timp ce Skynet pregateste un nou atac impotriva rezistentei, Connor si Marcus ajung in inima operatiunilor Skynet, unde descopera un groaznic plan secret care sta la baza anihilarii rasei umane.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari Terminator Salvation – Terminator – Salvarea (2009) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 13/03/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, BRRip, Filme HD, Science Fiction, T, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 7,294 accesari si 5 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
5 Comentarii
 1. super tare filmul duar versiunea Vidbux e buna de privit dar trebuie sa se in carce

 2. R fi frumos daca ati pune si partea a II-a (Judgement Day) ;)

 3. Bine realizat…bun in efecte speciale…reusit film …nota 9

 4. cel mai tare fil din lume pe care lam vajut am mai vajut filme dar asta e cel mai tare

 5. super tare frate….merita vazut.

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close