Filme online gratis | Seriale online

Terminator 3: Rise of the Machines – Terminatorul 3: Suprematia Robotilor (2003) online subtitrat

Terminator 3: Rise of the Machines - Terminatorul 3: Suprematia Robotilor (2003)
Close

John Connor, acum adult, traieste in frica evenimentelor ce i s-au intamplat in tinerete si e astfel in afara oricarei modalitati de a fi gasit: fara telefon, slujba, sau carti de credit. Skynet isi trimite acum cel mai avansat robot, un T-X sau Terminatrix, nu doar pentru a-l omori pe John, dar si pe viitoarea lui sotie. Un Terminator este trimis din nou pentru a-i proteja pe cei doi, avand acum o mica imbunatatire ce-i permite sa semene mai mult oamenilor. Nestiind cum au fost trimisi acesti terminatori si crezand ca el distrusese Skynet pentru totdeauna, John va afla curand un lucru ce-i va schimba viata pentru totdeauna.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari Terminator 3: Rise of the Machines – Terminatorul 3: Suprematia Robotilor (2003) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 17/09/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, DVDRip, Science Fiction, T, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 9,475 accesari si 3 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
3 Comentarii
 1. filmul s-a vazut foarte prost,se intrerupe tot timpul…parca m-as fi uitat la diapozitive…sa fie o problema de la mine?

 2. este o intarziere de transfer, asa ca cel mai probabil trebuie sa astepti sa se incarce.

  Dai play, iar dupa ce porneste dai pauza….si astepti, uneori o ora sau mai mult.

  Vezi ca linia de jos de la play incep sa fie dublata de o alta, care incepe sa creasca incet spre dreapta.

 3. filmu ii ok dar unde dracu a gasit regizori actorii aia 2 urati john si fata penali penali creaturi in film mai urati ca si robotii si joaca si de circ in special fata de 2 lei

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close