Filme online gratis | Seriale online

Starship Troopers 2: Hero of the Federation – Infanteria Stelara 2: Eroul Federatiei (2004)

Starship Troopers 2: Hero of the Federation - Infanteria Stelara 2: Eroul Federatiei (2004)
Reclama
Close

C├óstig├útor al Premiului Oscar┬« (1994 ÔÇô cele mai bune efecte vizuale pentru Jurrasic Park), Paul Tippet, unul dintre cei mai mari vr├újitori ai efectelor speciale, ├«si face debutul regizoral ├«n aceast├ú continuare mai mult dec├ót intens├ú a marelui succes Infanteria Stelar├ú.

Cea mai bunã unitate de infanterie mobilã a Federatiei revine în actiune împotriva hoardelor de Insecte. Însã de aceastã datã, Insectele îi asteaptã. Blocati într-un avanpost izolat, la ani-luminã distantã de cele mai apropiate ajutoare, un grup de soldati este nevoit sã lupte împotriva unui inamic mai inteligent si mai viclean decât tot ce s-a vãzut pânã acum. Pentru a mai pãstra o sansã de supravietuire, ei trebuie sã-si uneascã fortele cu un mare trãdãtor al Federatiei. Si nu e vorba doar de vietile lor, e vorba de viitorul omenirii. Vor putea supravietui doar dacã îsi vor folosi inteligenta, înainte ca Insectele sã o facã !

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari gratis Starship Troopers 2: Hero of the Federation – Infanteria Stelara 2: Eroul Federatiei (2004) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 17/07/2012 , are o nota pe imdb de 3.5 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, DVDRip, Groaza, S. De la ultima actualizare a reusit sa adune 243 accesari si 0 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!