Filme online gratis | Seriale online

Spider-Man – Omul-Paianjen (2002) online subtitrat

Spider-Man - Omul-Paianjen (2002)
Close

2 nominalizări Oscar

“Cine sunt eu? Sunteţi siguri că vreţi să ştiţi? Povestea vieţii mele nu este pentru cei slabi de înger. Dacă cineva v-ar spune că este o simplă istorioara amuzantă, dacă cineva v-ar spune despre mine că sunt un tip obişnuit sau mediocru, fără nici o grijă pe lumea aceasta… acel cineva ar minţi”.

Peter Parker

“O dată cu puterea vine şi o imensă responsabilitate”.

Unchiul Ben

Rămas orfan de la o vârstă fragedă, Peter Parker locuieşte în Queens, New York împreună cu mătuşa May şi unchiul Ben. Peter duce viaţă unui elev normal, lucrând ca fotograf la ziarul şcolii, tânjind după frumoasa lui colegă, Mary Jane Watson şi distrându-se în timpul liber cu prietenul lui cel mai bun, Harry Osborn.

În timpul unei excursii cu clasa, în cadrul căreia lui Peter şi colegilor lui li se prezintă o demonstraţie ştiinţifică despre păianjeni, Peter este muşcat de un păianjen modificat genetic. Curând după aceea, el descoperă că şi-a însuşit puterea şi agilitatea păianjenului precum şi un simţ foarte dezvoltat specific acestei arahnide.

Peter îşi foloseşte la început puterile pentru a face bani, însă după ce asista la o tragedie petrecută aproape de casa lui, el jură să-şi dedice viaţa luptei contra criminalităţii, luând în considerare cuvintele unchiului său, Ben: O dată cu puterea vine şi o imensă responsabilitate.

Între timp, omul de afaceri megaloman Norman Osborn (WILLEM DAFOE), tatăl lui Harry, este pe cale de a suferi nişte schimbări. O formulă experimentală a scăpat de sub control, sporindu-i inteligenta şi puterea, luându-i în acelaşi timp minţile. El a devenit acum Green Goblin (Goblinul verde), inamicul Omului-Paianjen, care va pune la încercare jurământul lui Peter Parker de a lupta împotriva criminalităţii şi de a-i ajuta pe oamenii nevinovaţi.

***

Columbia Pictures prezintă, o producţie MARVEL ENTERPRISES/LAURA ZISKIN, Spider-Man (Omul-Păianjen). Filmul este regizat de SAM RAIMI (The Gift, Evil Dead, A Simple Plan), scenariul este scris de DAVID KOEPP. Filmul este bazat pe Marvel Comic Book scrisă de STAN LEE şi DAVID KOEPP. LAURA ZISKIN (Aş Good Aş It Gets, To Die For, Pretty Woman) şi IAN BRYCE (Almost Famous – Aproape celebri, nominalizat la Oscar pentru Saving Private Ryan – Salvaţi soldatul Ryan, Twister) sunt producători. AVI ARAD (X-Men, Blade) şi STAN LEE sunt producători executivi.

Echipa de realizatori îi mai cuprinde pe: directorul de imagine DON BURGESS, ASC (nominalizat la Oscar pentru Forrest Gump), scenograful NEIL SPISAK, pictorul de costume JAMES ACHESON (distins cu premiul Oscar pentru Restoration, Dangerous Liaisons şi The Last Emperor) şi monteurii BOB MURAWSKI şi ARTHUR COBURN, A.C.E. Efectele vizuale sunt realizate de JOHN DYKSTRA, ASC (distins cu premiul Oscar pentru Star Wars). Efectele speciale sunt realizate de SONY PICTURES IMAGEWORKS, INC. Co-producator este GRANT CURTIS.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari Spider-Man – Omul-Paianjen (2002) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 15/07/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, BRRip, Fantezie, Filme HD, S. De la ultima actualizare a reusit sa adune 6,792 accesari si 0 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close