Filme online gratis | Seriale online

Spider-Man 3 – Omul-paianjen 3 (2007)

Spider-Man 3 - Omul-paianjen 3 (2007)
Reclama
Close

Spider Man 3 Peter a reusit in sfarsit sa-si impace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este intunecat. Brutala mutatie a costumului sau, care devine negru, ii schimba puterile si personalitatea pentru a scoate la iveala o dorinta de razbunare pe care Peter se chinuie s-o controleze. Sub influenta costumului, Peter devine prea sigur pe el si incepe sa-si neglijeze apropiatii. Va reusi el sa-si invinga propriii demoni ca si pe doi dintre cei mai redutabili villain-i din istoria benzilor desenate? Acestia sunt Omul de nisip si Venom, dar Sam Raimi, regizorul seriei Spider-Man, a facut aluzii la un moment dat ca s-ar putea sa mai existe un personaj negativ, deci trei rai pentru Spider-Man 3.

Loading the player ...Tutorial: Pentru a urmari gratis Spider-Man 3 – Omul-paianjen 3 (2007) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 17/07/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, S, Science Fiction, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 10.918 accesari si 2 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
2 Comentarii
  1. frate cat par avea pe mana :))

  2. multumesc ca lati bagat

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!