Filme online gratis | Seriale online

She’s the Man – Iubesc pe cine nu trebuie (2006) online subtitrat

She's the Man - Iubesc pe cine nu trebuie (2006)
Close

She’s the Man este o comedie cu, despre si pentru tineri. In film apar tot felul de intrigi si incurcaturi, fiecare are un secret sau ceva de ascuns. Cea care provoaca mare parte dintre aceste incurcaturi este o tanara pe nume Viola, care atunci cand descopera ca echipa de fotbal este desfiintata, ia locul fratelui sau geaman in scoala cu internat la care se ducea acesta. Totul se complica in momentul in care ea se indragosteste de Duke, noul coleg de camera, iar de ea se indragosteste Olivia, o fata frumoasa pe care o iubea Duke. In momentul in care apare fratele ei, totul se pare ca se complica si mai tare.

Loading the player ...
Tutorial: Pentru a urmari She’s the Man – Iubesc pe cine nu trebuie (2006) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 17/01/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Comedie, DVDRip, Romantic, S. De la ultima actualizare a reusit sa adune 9,297 accesari si 6 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
6 Comentarii
 1. tare filmul….

 2. Super fain filmu!!!!
  Mi-a plakut mult!!!
  ;)

 3. superb film :x

 4. preferatul:d

 5. awesome:)

 6. mi-a placut tare tare mult e tare dragut

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close