Filme online gratis | Seriale online

Samsara (2011)

Samsara (2011)
Reclama
Close

Din când în când viaţa ne oferă câte o surpriză ce ne lăsa cu gura căscată, iar acest documentar face parte categoria de experienţe vizuale ce trebuie tratate ca fiind ceva unic şi surprinzător. Samsara arată uimitor din punct de vedere vizual şi încearcă să răscolească cele mai profunde teme umane, atunci când îmbină fantastic imagini reale grandioase, cu sentimente puternice ce apelează la partea noastră mai sensibilă. Pregătiţi-vă pentru o experienţă senzorială de neegalat, documentarul Samsara, care îi reuneşte Ron Fricke şi Mark Magidson, ale căror filme mult premiate Baraka şi Chronos au adus o nouă concepţie despre arta vizuală şi muzicală în cinematografe. Lipsit de dialoguri, Samsara explorează minunile lumii noastre, de la lumesc la miraculos, de la căutarea spiritualităţii omului şi a experienţei umane, până la iluminarea legăturilor dintre umanitate şi natură. Cuvântul Samsara este un cuvânt sanscrit şi înseamnă existenţa ciclică, ceva care Fricke încearcă să surprindă prin stilul său vizual unic. Imaginile uluitoare regizate de Ron Fricke alături de scriitorul Mark Magidson pentru documentarul Samsara înfăţişează o imagine vie în mişcare a lumii noastre variate şi pline de culoare, toate astea capturate pe peliculă de 70mm, fiind o călătorie vizuală în 25 de ţări diferite, pe parcursul a cinci ani, care dispune de scene vibrante în care putem efectiv simţi legătura strânsă dintre umanitate şi natura ce ne înconjoară, fiind însoţite de o coloană sonoră dinamică. Samsara a avut la dispoziţie 5 ani pentru a fi realizat, a fost filmat în peste 25 de ţări în care a fost nevoie de aprobări guvernamentale speciale şi autorizaţii de reglementare, mii de zboruri deasupra posibilelor locaţii, aşteptări lungi ale anumitor faze ale anotimpurilor sau faze speciale ale lunii, toate astea pentru a obţine lumina necesară pentru filmările speciale pe care le vroia regizorul Fricke, toate adunate şi înşirate cu grijă într-un montaj masiv, cu un sunet surround 7.1 şi cu o coloană sonoră compusă de Michael Stearns, Marcello de Francisci şi interpretată uimitor de Lisa Gerrard.

Loading the player ...

Material video solicitat de useri !Tutorial: Pentru a urmari gratis Samsara (2011) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 13/04/2013 , are o nota pe imdb de 8.2 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Documentar, DVDRip, S. De la ultima actualizare a reusit sa adune 773 accesari si 2 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
2 Comentarii
  1. Uau! Chair UAU!

  2. chiar oau !!

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!