Filme online gratis | Seriale online

Salmon Fishing in the Yemen – La pescuit in desert (2011) online subtitrat

Salmon Fishing in the Yemen - La pescuit in desert (2011)
Close

Fred Jones e un specialist în piscicultură pe care un şeic din Yemen îl contactează printr-o tânără intermediară caucaziană să îi realizeze un mare heleşteu cu somoni. Şeicul visează să facă o competiţie de pescuit sportiv de somoni în Yemen, ţară în care astfel de peşti nu ar creşte în mod natural sub nicio formă. La început piscisultorul refuză vehement oferta, catalogând-o drept caraghioasă. Apoi este convins de Bridget Maxwell, o femeie puternică şi hotărâtă, să accepte. Bridget are tot interesul să schimbe percepţia asupra lumii arabe, mai cu seamă că din cauza războiului purtat în Afganistan vin din acea zonă spre Occident numai veşti proaste. Ea are nevoie de o poveste pozitivă aşa că insistă şi sprijină realizarea imensului heleşteu cu somoni la Yemen. În timpul construcţiei acestui heleşteu, specialistul în piscicultură şi tânăra reprezentantă a guvernului din Yemen se îndrăgostesc.

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari Salmon Fishing in the Yemen – La pescuit in desert (2011) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 02/07/2012 , are o nota pe imdb de 6.9 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: BRRip, Comedie, Drama, Filme HD, Filme Noi, Romantic, S. De la ultima actualizare a reusit sa adune 56 accesari si 7 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
7 Comentarii
 1. un film usor nu este tocmai o comedie

 2. Excelent film, merita vazut cu siguranta.

 3. super,super!!!

 4. bun.daca mai esti si pescar:)

 5. just OK

 6. ABSOLUT INCINTATOR. VA VA DELECTA

 7. Bun, se vede valoarea actorilor.

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close