Filme online gratis | Seriale online

Robots – Roboti (2005)

Robots - Roboti (2005)
Reclama
Close

Chiar si intr-o lume populata numai de roboti, Rodney Copperbottom este considerat un geniu inventator. El decide sa se mute in Robot City pentru a-si indeplini cele doua mari vise ale sale: de a-si intalni idolul, renumitul inventator Bigweld, si de a-si gasi o slujba la corporatia acestuia pentru a ajuta si el la construirea unei lumi mai bune. Dar noul presedinte al companiei decide ca productia sa se axeze numai pe fabricarea de parti noi pentru roboti, lasand astfel pe robotii vechi sa-si infrunte destinul de a deveni material reciclabil folosit in fabricarea noilor parti. Dar Rodney impreuna cu vechii sai prieteni il vor gasi pe Bigweld si vor incerca sa-l readuca pe acesta in scaunul de presedinte.

Loading the player ...
Tutorial: Pentru a urmari gratis Robots – Roboti (2005) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 11/07/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Animatie, R. De la ultima actualizare a reusit sa adune 7.746 accesari si 5 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
5 Comentarii
  1. frumos tare si se merita.

  2. Cel mai bestial film cartoon pe care lam vazut in toata viata mea :) pe langa „how to train your dragon”

  3. E megasuper, cu motive eroice :) . E genial.

  4. nice !

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!