Filme online gratis | Seriale online

Robotropolis (2011) online subtitrat

Robotropolis (2011)
Close

Undeva in sudul Marii Chinei,pe o insula tropicala,se afla situat Orasul Nou,o asezare urbana detinuta de cateva mari corporatii,unde isi desfasoara activitatea mii de angajati,care locuiesc aici,proprietarul si directorul general al acestei industrii fiind Gordon Standish,care se afla pe locul doi in topul Forbes al celor mai bogati oameni de pe planeta si care de trei ani lucreaza la un experiment in care robotii sunt integrati in comunitate,dupa ideea ca robotii nu sunt pentru a-i servi pe oameni,ci pentru a-i face niste locuitori mai buni.Acesti roboti au ajuns sa se ocupe de servicile publice.politie,servicile medicale,colecteaza gunoiul,duc copii la scoala,joaca fotbal.Cum una este cand sunt tinuti intr-un mediu controlabil si alta cand acesti roboti sunt introdusi in comunitatea oamenilor,tocmai cand unei echipe de la televiziunea GNN i se permite sa filmeze in oras,o eroare de programare face ca robotii sa o ia razna.

Loading the player ...
Tutorial: Pentru a urmari Robotropolis (2011) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 20/06/2012 , are o nota pe imdb de 3.3 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, DVDRip, R, Science Fiction. De la ultima actualizare a reusit sa adune 159 accesari si 4 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
4 Comentarii
  1. foarte bun filmu recomand 10+

  2. bun scenariu dar farza filmul

  3. prafff 5-

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close