Filme online gratis | Seriale online

Richie Rich (1994) online subtitrat

Richie Rich (1994)
Close

Richie Rich este un copil extrem de bogat, care are tot ce isi poate dori, cu exceptia prietenilor. In timp ce isi reprezinta tatal la o deschidere de fabrica, peste drum vede un grup de copii jucand baseball peste. Desi Richie vrea sa intre si el in joc, copiii il resping. Mai apoi Richie ii aduce pe copii la el acasa si ii vrajeste cu jucariile si banii sai. Dar, in timp ce parintii sai sunt plecati cu afaceri, un complot pandeste familia. Inainte de a-si da cineva seama, sotii Rich dispar. Acum ii revine lui Richie sarcina sa-si salveze parintii, infruntandu-l pe directorul general al tatalui sau, un om care vrea doar sa puna mana pe toate bogatiile familiei. Iar in ajutor ii vin tocmai noii lui prieteni si inventatorul tatalui sau.

Loading the player ...Tutorial: Pentru a urmari Richie Rich (1994) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 14/04/2013 , are o nota pe imdb de 4.9 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Comedie, DVDRip, Familie, R. De la ultima actualizare a reusit sa adune 98 accesari si 1 comentariu.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
1 Comentariu
  1. frumos film

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!