Filme online gratis | Seriale online

Resident Evil: Afterlife (2010)
Close

Cea de-a patra parte a francizei “Resident Evil”, care are la bază un joc video de succes, recurge pentru prima dată la tehnologia 3D. “Resident Evil: Afterlife” este un horror science-fiction al cărui personaj principal este Alice, o supravieţuitoare a periculosului virus care a lovit şi devastat oraşul Los Angeles cu cinci ani în urmă şi care a transformat pe toţi cei infectaţi în zombi. Luptându-se în continuare cu Albert Wesker, preşedintele corporaţiei Umbrella, care şi-a stabilit cartierul general la Tokyo şi comunică prin intermediul hologramelor cu subalternii săi, curajoasa Alice beneficiază de sprijinul neaşteptat al vechii ei prietene Claire Redfield pentru a-i căuta pe supravieţuitori şi a-i conduce spre un loc în care să se simtă în siguranţă. Atunci când Alice şi camarazii ei ajung în Los Angeles, constată faptul că metropola este condusă de către o armată formată din mii de morţi-vii care vor să îi atragă într-o capcană mortală. Alice reuşeşte însă să elibereze din închisoare o serie de persoane necontaminate de virus, printre care şi Chris Redfield, fratele mai mare al lui Claire.


[mv:HRLK46UY]

Tutorial: Pentru a viziona online Resident Evil: Afterlife (2010) apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza

26 Comentarii
 1. frumos film!merita vazut si alte parti din film

 2. hmmmmm

 3. cel mai tere film kre lam vazut ;);):))

 4. nu se compara cu prima parte

 5. Daca ai rabdare de le vezi pe toate.. asta micu si de la urma e cam pe aceeasi lungime de unda…adica nu iese cu nimic in fata si e de copii rau de tot.
  In lipsa de ceva serios merge si asta ca si halelate dinainte.
  Ma abtin sa dau note.

 6. mai este vreo parte dupa acest film:D:D:D:D:D inca nu l-am vazut pe asta dar celelalte parti sunt super

Pagina 2 din 2«12
Spune si celorlati parerea ta despre acest film.

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close