Filme online gratis | Seriale online

Planes – Avioane (2013)

Planes - Avioane (2013)
Reclama
Close

„Planes” e un spin-off al animaţiei „Cars”. Dusty este un mic avion cu un singur motor. El stropeşte culturile agricole, dar visează să zboare dincolo de orăşelul său natal Propwash Junction. Cu toate că e mic şi îi mai este şi frică de înălţime, Dusty se înscrie în concursul Wings Around The Globe, în care va concura cu cele mai bune avioane de pe mapamond. Acţiunea se va petrece în Islanda, Germania, India, Mexic, împreună cu o mulţime de personaje locale. În acest concurs, pe lângă cele două F-18 (Bravo şi Echo, care îi vor salva viaţa lui Dusty deasupra Pacificului), Dusty va mai fi ajutat de cel mai bun prieten, cisterna Chug, de Dottie, un utilaj de încărcat şi de mentorul său, Skipper Riley, un avion Corsair istoric datând din cel de-Al Doilea Război Mondial.
„Planes face o incursiune în istoria aviaţiei şi parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteză la planoare şi dirijabile.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari gratis Planes – Avioane (2013) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 29/08/2013 , are o nota pe imdb de 5.1 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Animatie, Aventura, Comedie, DVDRip, Filme Noi, P. De la ultima actualizare a reusit sa adune 7.468 accesari si 4 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
4 Comentarii
  1. Nu se intelege nimic… nu recomand, se asteapta o versiune mai buna!

  2. Cum adica acest film este actualizat ???este fara subtitrare si versiunea cam… :|

  3. Foarte frumos! Merita vazut! Versiunea FastUpload este perfecta pt. vizionare!

  4. cam plictisitor.

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!