Filme online gratis | Seriale online

Phone Booth – Cabina Telefonica (2002)

Phone Booth - Cabina Telefonica (2002)
Reclama
Close

VIA╚ÜA TA ESTE ├ÄN B─éTAIA PU╚śTII.

Un telefon poate schimba viata unui om. Uneori, îi poate chiar pune capãt. Acesta este cazul agentului de publicitate Stu Sheppard (Colin Farrell), care este sechestrat într-o cabinã telefonicã de un necunoscut care îl amenintã la telefon cã îl va împusca dacã închide.

Ce faci atunci când auzi un telefon public sunând ? Desi stii bine cã nu pe tine te cautã, primul impuls este acela de a rãspunde. Un telefon sunând cere un rãspuns. Dar, rãspunzând, Stu se trezeste prins într-un joc misterios si periculos. Un interlocutor necunoscut (Kiefer Sutherland) îl amenintã cu moartea dacã închide telefonul.

Un act de violentã petrecut în imediata apropiere a cabinei telefonice atrage atentia politistilor, care sossc la fata locului, fiind convinsi cã Stu este cel periculos, si nu interlocutorul sãu invizibil.

C├úpitanul Ramey (Forest Whitaker) ├«ncearc├ú s├ú-l conving├ú s├ú ias├ú din cabina telefonic├ú. Ceea ce, ├«ns├ú, Ramey nu stie, este c├ú toti cei prezenti la fata locului ÔÇô echipa sa de politisti, reporterii veniti ├«n c├úutare de senzational, sotia lui Stu, Kelly si prietena sa, Pamela ÔÇô sunt ├«n vizorul armei interlocutorului necunoscut.

Pe mãsurã ce timpul trece, Stu, întruchiparea necinstei si imoralitãtii, este nevoit sã treacã printr-o transformare moralã. Din punct de vedere emotional, necunoscutul îl dominã. Minciunile lui Stu nu-i mai sunt de nici un folos. În schimb, el trebuie sã îsi sondeze adâncimile sufletului pentru a gãsi tãria de a-l învinge pe interlocutorul sãu, fãcând jocul sã fie si mai periculos.

Fox 2000 Pictures prezintã Phone Booth / Cabina telefonicã, o productie Zucker / Netter, în regia lui Joel Schumacher. Scenariul este realizat de Larry Cohen. Producãtori sunt Gil Netter si David Zucker, iar producãtorul executiv este Ted Kurdyla. Imaginea este semnatã de Matthew Libatique, scenografia de Andrew Laws, iar montajul de Mark Stevens. Supervizorul efectelor speciale este Michael Fink, iar cel al efectelor de machiaj Gordon Smith. Creator de costume este Daniel Orlandi. Coloana sonorã este compusã de Harry Gregson-Williams.

Un thriller realizat de Joel Schumacher (Clientul / The Client, Dublura / Bad Company).

Loading the player ...


Tutorial: Pentru a urmari gratis Phone Booth – Cabina Telefonica (2002) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 07/02/2013 , are o nota pe imdb de 7.1 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: BRRip, Filme HD, Mister, P, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 89 accesari si 3 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
3 Comentarii
  1. Revin cu un comment dupa trailer pare interesant :D

  2. Un film exceptional.

  3. super film

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!