Filme online gratis | Seriale online

Pearl Harbor (2001)

Pearl Harbor (2001)
Reclama
Close

“Ieri, 7 decembrie 1941 – o zi cumplită care va dăinui ca atare peste veacuri – Statele Unite au fost ţinta atacului inopinat al forţelor aeriene şi navale ale Imperiului japonez.”

Într-o dimineaţă liniştită de Duminică, în decembrie, când copiii se joacă, iar familiile merg la biserică, avioane de luptă japoneze au brăzdat cerul, lansând un atac surpriză asupra forţelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi care a scos America din izolarea sa liniştită şi a aruncat-o în plin război, schimbând cursul istoriei, este oglindită într-un film despre patriotism, pasiune şi dragoste.
Povestea se axează pe evenimentele din 7 decembrie 1941, care au schimbat viaţa a doi tineri şi curajoşi piloţi (interpretaţi de Ben Affleck şi Josh Hartnett) şi a unei asistente medicale frumoase şi devotate (interpretată de Kate Beckinsale). Este povestea unei victorii eroice, a curajului şi a dragostei fără limite, a impactului devastator al războiului.

Loading the player ...Tutorial: Pentru a urmari gratis Pearl Harbor (2001) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 17/08/2012 , are o nota pe imdb de 5.7 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, BRRip, Drama, Filme HD, P, Razboi, Romantic. De la ultima actualizare a reusit sa adune 659 accesari si 2 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
2 Comentarii
 1. bestial :X..
  dragostea nu este altceva decat cautarea intregului..
  ..invizibila mea… .

 2. frumos filmu nam ce spune:X

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!