Filme online gratis | Seriale online

Pathfinder (2007) online subtitrat

Pathfinder (2007)
Close

Actiunea filmului este plasata cu o mie de ani in urma, intr-o perioada a cotropirilor si a macelurilor si are in centru un personaj cu un destin singular: tribul de vikingi din care facea parte in copilarie il lasa din greseala in urma, dupa ce ataca si ucide fara mila un trib de bastinasi americani. Cei ramasi in viata il vor adopta pe copil si il vor creste ca pe unul de-al lor, iar timpul pentru a le rasplati bunatatea va veni in momentul in care vikingii se vor intoarce pentru a nimici populatia pasnica al carei conducator devine.

Loading the player ...


[vbb:jQIKaC9Vg2Fa]
Tutorial: Pentru a urmari Pathfinder (2007) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 20/03/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, P, Razboi, Thriller. De la ultima actualizare a reusit sa adune 26,518 accesari si 9 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
9 Comentarii
 1. nota 6

 2. foarte bun,10

 3. foarte frumos, nota 9

 4. bunicel

 5. nota 8

 6. foarte frumos nota10

 7. Bunicel ?? mai dar redusi puteti fiii. daca nu se bat cate jumate de ora si trag unii in altii cu arme care au munitie nelimitata nu va place… e un fil superb merita vazut

 8. foarte frumos,merita vazut,,nota 10

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close