Filme online gratis | Seriale online

Pan Am

Pan Am
Reclama
Close

Pan Am este un serial de dramă al cărei acţiunea se petrece în anii 1960, iar cuvintele care îl descriu cel mai bine par a fi: pasiune, gelozie şi spionaj. În această lume modernă, călătoriile cu avionul reprezintă cel mai înalt nivel al luxului, iar Pan Am este cel mai mare nume din această afacere. Avioanele sunt luxoase, piloţii sunt persoane respectate, iar stewardesele sunt cele mai dorite femei din lume. Nu numai că aceste fete şi băieţi arată bine, dar ca să reprezinţi Pan Am trebuie să fii de asemenea educat, cultivat şi rafinat. Ei sunt antrenaţi să facă faţă oricărui lucru, dar asta fără să îşi şifoneze uniformele sau să îşi strice coafurile.Printre personaje se numără Dean (Jonah Lotan) – un nou pilot încrezut, carismatic şi ambiţios – primul din noua branșă de piloţi care nu au fost antrenaţi în război. Deşi împotriva regulilor companiei, el se întâlneşte cu Bridget, o fată superbă cu un trecut misterios. Maggie (Christina Ricci) – o rebelă boemă – se transformă într-o profesionistă la locul de muncă şi asta numai pentru oportunitatea de a vedea lumea. Echipa este întregită de Collette (Karine Vanasse), aventuriera Kate (Kelli Garner) şi Laura (Margot Robbie) – sora mai mică a lui Kate.

Loading the player ...


Perioada de difuzare: 2011-

Tutorial: Pentru a urmari gratis Pan Am online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 28/10/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Seriale. De la ultima actualizare a reusit sa adune 5.191 accesari si 2 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
2 Comentarii
  1. Seriale > Serial Pan Am

  2. Foarte inteeresant serialul.Sezonul 2 se stie cand o sa apara?

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!