Filme online gratis | Seriale online

On the Beach – Ultimul tarm (2000) online subtitrat

On the Beach - Ultimul tarm (2000)
Close

Dupa un razboi nuclear pustiitor, omenirea este in pericol din cauza unui nor radioactiv care distruge totul in calea sa. Singura speranta de supravietuire este reprezentata de un submarin nuclear trimis in cautarea unei zone in emisfera nordica unde nivelul radiatiilor este suficient de scazut pentru a face posibila viata. Daca misiunea reuseste, omenirea va supravietui, altminteri specia umana va disparea de pe fata pamantului.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari On the Beach – Ultimul tarm (2000) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 19/10/2012 , are o nota pe imdb de 6.9 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Drama, DVDRip, O. De la ultima actualizare a reusit sa adune 65 accesari si 2 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
2 Comentarii
  1. Un film impresionant care merita vazut!Multumim filmeonline.org .Nota 10!

  2. Multumesc! Daca mai multi ar vedea acest film , cred ca ceva s ar schimba in toata lumea. l am vazut de mai multe ori si desi e dramatic, e o lectie de viata si multi s ar gandi la felul cum am putea pastra planeta aceasta mai curata. Suntem consecinta faptelor noastre.

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!