Filme online gratis | Seriale online

Monsters, Inc. – Compania Monstrilor (2001) online subtitrat

Monsters, Inc. - Compania Monstrilor (2001)
Close

Acţiunea filmului se petrece în Monstropolis, unde îşi are sediul o companie unde lucrează monstruleţi de toate formele şi mărimile. James P. Sullivan (Sully, pentru prieteni) şi bunul său prieten Mike lucrează şi ei la această companie ale cărei resurse principale sunt ţipetele copiilor speriaţi. Toţi membrii acestei companii cred că toţi copiii sunt toxici, orice contact direct cu ei fiind interzis. Dar într-o zi, dintr-o greşală a lui Sully, o fetiţă pe nume Boo îl urmăreşte pe acesta în lumea monştrilor din companie. Astfel, pentru a nu-şi pierde slujba, Sully trebuie să găsească o cale de a repara greşală făcută şi de a o trimite pe fetiţă înapoi în lumea ei.

Din fericire langă el este bunul prieten Mike care îl va ajuta. Împreună, ei vor avea parte de aventuri cum nici nu gândeau vreodată că vor întâlni.

Loading the player ...
Tutorial: Pentru a urmari Monsters, Inc. – Compania Monstrilor (2001) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 02/03/2013 , are o nota pe imdb de 8.0 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Animatie, Aventura, BRRip, Comedie, Filme HD, M. De la ultima actualizare a reusit sa adune 263 accesari si 2 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
2 Comentarii
  1. super frumos si emotionant!

    • de acord , un film extraordinar , de abia astept urmatorul monsters inc :X

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close