Filme online gratis | Seriale online

Marco Polo (2007)

Marco Polo (2007)
Reclama
Close

Marco Polo este un navigator din Venetia secolului al treisprezecelea, care a devenit renumit in istorie datorita relatarilor sale referitoare la o calatorie maiestoasa in China. Marco pleaca in aceasta calatorie alaturi de tatal si de unchiul sau, negustori venetieni care sperau sa se imbogateasca prin obiectele necunoscute lumii europene pe care le aduceau din China. Alaturi de ei merg si doi preoti ca soli ai papei de la Roma, avand drept misiune aducerea crestinismului in lumea politeista. Preotii insa renunta la calatorie, iar Marco este primit ca mesager al pepei la curtea hanului Kublai Khan, imparatul mongol care domnea la acea vreme peste Peking, denumirea Beijingului de atunci. Castigand treptat increderea hanului, Marco devine conducatorul diplomatic al lui Kublai Khan in multe expeditii facute pe continentul asiatic, castigand in cei 20 de ani petrecuti in slujba hanului titlul de nobil mongol. Insa acest titlu atrage dupa sine multa dusmanie, ceea ce face ca misiunea lui Marco Polo sa nu devina deloc usoara, impartit fiind mereu intre spiritul de aventurier, datoria fata de han si propriile-i sentimente.

Loading the player ...


CD 1 / Partea I

CD 2 / Partea a II-a

Tutorial: Pentru a urmari gratis Marco Polo (2007) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 23/02/2013 , are o nota pe imdb de 5.9 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Aventura, Drama, DVDRip, M. De la ultima actualizare a reusit sa adune 354 accesari si 3 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
3 Comentarii
  1. bun rau filmu.

  2. Superb filmul!aventura,istorie,de vizionat…..

  3. Foarte bun! Nota 20!

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!