Filme online gratis | Seriale online

Make It Happen (2008)

Make It Happen (2008)
Reclama
Close

„Make it happen” este o drama al carei personaj principal este Lauryn, o tanara femeie provenita dintr-un orasel din Indiana, care pleaca la Chicago visand sa devina o dansatoare profesionista respectabila si sa fie admisa la prestigioasa scoala de dans Chicago School of Music and Dance. Dupa ce este respinsa la prima auditie la care participa si experimenteaza o serie de ghinioane, Lauryn o cunoaste pe Dana, cu care leaga o frumoasa prietenie si care o ajuta sa-si gaseasca drumul in viata prin complicatul oras Chicago, determinand-o sa se angajeze la clubul burlesc „Ruby’s” pentru a-si putea castiga existenta si pentru a fi capabila sa-si achite facturile.

Desi intra in conflict cu dansatoarea-vedeta de la „Ruby’s” pe nume Carmen, Lauryn se indragosteste de Russ – directorul muzical al clubului – si intelege faptul ca indiferent de modul in care viata iti poate ruina planurile initiale, important este sa nu renunti niciodata sa iti urmezi idealurile.

Loading the player ...[vbb:K0QnxTqhMK8f]
Tutorial: Pentru a urmari gratis Make It Happen (2008) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 10/02/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Drama, M. De la ultima actualizare a reusit sa adune 2.781 accesari si 1 comentariu.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
1 Comentariu
  1. Merita vazut e in Gen step up / Coyote ugly.

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!