Filme online gratis | Seriale online

Love Happens - Dragoste fara preaviz (2009)
Close

Aaron Eckhart (The Dark Knight, No Reservations) şi Jennifer Aniston (Marley & Me, The Break-Up) se întâlnesc fără a se căuta în comedia romantică “Dragoste fără preaviz”.

Dr. Burke Ryan (Eckhart) este un psiholog şi scriitor motivaţional de mare succes, văduv, extrem de abil în a-i face pe ceilalţi să-şi confrunte problemele, dar care ascunde un secret: el însuşi e incapabil să-şi urmeze propriile sfaturi. Ajuns în Seattle pentru un seminar, o întâlneşte pe Eloise Chandler (Aniston), proprietara unei florării care s-a jurat că nu vrea să mai aibă de-a face cu bărbaţii şi că e mai bine să se concentreze pe afacerea ei.

Din primul moment, între cei doi sar scântei. Atracţia există, dar momentul e nepotrivit. Şi, ca şi cum asta nu ar fi de ajuns, ezitările, îndoielile şi temerile datorate experienţelor nefericite trăite de cei doi îi împiedică să se apropie.

Cei doi îşi dau seama că, pentru a-şi continua viaţa trebuie să lase în urmă trecutul. Astfel, vor descoperi că… uneori, când nu te aştepţi, dragostea vine fără preaviz.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a viziona online Love Happens – Dragoste fara preaviz (2009) apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza

15 Comentarii
 1. frumos, mi-a placut.

 2. nu mai merge….

 3. frumos…

 4. interesant..

 5. e fain, dar de ce nu se rezolva totusi cu subtitrarea

 6. foarteee frumosssss

 7. deci: mie mi-a placut foarte mult filmu…nustu ce e cu subtitrarea ca mie nu mia aparut deloc..mrg..filmu este super..shi vb lu robby de mai sus merita sa il vezi cu parteneru/a

 8. foarte emotionant filmul.L-am vazut fara subtitrare pentru ca nu are dar si asa a fost exceptional filmul.Despre filmeonlone.org doar cuvinte de lauda.

 9. ARE SUBTITRARE, VEZI CE FACE BUTONUL DE CC

 10. Filme online gratis

 11. super filmul. merita de vazut. Jenifer Aniston e frumoasa ca de obicei….

 12. Foarte frumos.

 13. super frumos filmul.dar se termina ca si cum ar avea 2 parti
  .

 14. Foarte frumos fillmul, m-a impresionat profund.

 15. Probabil ca e un film care merita urmarit, din pacate….se blocheaza si…Puteti face ceava?

Spune si celorlati parerea ta despre acest film.

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close