Filme online gratis | Seriale online

Le gendarme et les gendarmettes – Jandarmul si jandarmeritele (1982) online subtitrat

Le gendarme et les gendarmettes - Jandarmul si jandarmeritele (1982)
Close

Ultima aventură din seria Jandarmilor prilejuieşte şi o ultimă întâlnire cu unul dintre cei mai mari comici ai lumii, inegalabilul Louis de Funes. Acesta avea să moară la numai câteva luni de la premiera filmului Jandarmul şi jandarmeriţele spre durerea unei lumi întregi.
De această data, Cruchot şi gaşca sa inabilă se mută într-o nouă clădire. Pe lângă echipamente de logistică de ultimă generaţie, lor li se vor repartiza şi patru tinere jandarmiţe-ucenice, dornice de acumulări de noi cunoştinţe. În loc să le împărtăşească din cunoaşterea lor, jandarmii o vor lua razna bulversaţi fiind de frumoasele învăţăcele. Misiunea pedagogică va fi serios periclitată când una dintre jandarmeriţe este răpită.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari Le gendarme et les gendarmettes – Jandarmul si jandarmeritele (1982) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 20/03/2012 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Comedie, Crima, DVDRip, L. De la ultima actualizare a reusit sa adune 1,845 accesari si 1 comentariu.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
1 Comentariu
  1. Din pacate filmul nu are sfirsit…cum asa?

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close