Filme online gratis | Seriale online

Le Gendarme en balade – Jandarmul la plimbare (1970)

Le Gendarme en balade - Jandarmul la plimbare (1970)
Reclama
Close

Timpul a trecut si, odata cu el, si prima si a doua tinerete a inspectorului Cruchot. Toata gasca sa de la cea mai faimoasa si stangace sectie de politie de pe cuprinsul Frantei a fost scoasa la pensie. Asa ca nervosul Cruchot (Louis de Funes) se plictiseste la palatul sotiei sale putred de bogate, jinduind la ceva actiune, ca in vremurile bune.
Dorinta ii va fi curand indeplinita cand Cruchot se va reuni cu fostii sai camarazi si o vor lua pe urmele trecutului. Imbracandu-se in vechile uniforme, ei vor lua cu asalt St. Tropez unde se vor confrunta din nou cu o problema obsedanta pentru Cruchot, plaja de nudisti.

Loading the player ...
Tutorial: Pentru a urmari gratis Le Gendarme en balade – Jandarmul la plimbare (1970) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 05/04/2012 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Comedie, L. De la ultima actualizare a reusit sa adune 6.585 accesari si 1 comentariu.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
1 Comentariu
  1. Le Gendarme en balade – Jandarmul la plimbare – film online gratis

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!