Filme online gratis | Seriale online

La source des femmes – Izvorul femeilor (2011) online subtitrat

La source des femmes - Izvorul femeilor (2011)
Close

Povestea se desfăşoară într-un sat izolat, unde femeile îşi ameninţă bărbaţii că nu vor mai face sex cu ei dacă nu le aduc apă de la singura fântână din zonă, situată pe un deal îndepărtat.

“Ideea filmului a pornit de la un fapt divers care s-a întâmplat în Turcia, în anul 2001. Acolo femeile se duceau de zeci de ani să ia apă din vârful muntelui de la un izvor. Şi într-o bună zi, pentru că drumul era dificil, iar ele cădeau, pierdeau copiii, au decis să facă greva dragoste până când bărbaţii vor aduce apa în sătuc. Acesta este subiectul filmului, de la această poveste m-am inspirat. Este un film de dragoste în care se vorbeşte despre relaţia dintre bărbat şi femeie, mai întâi dragoste şi apoi este vorba despre dreptul femeii. Se vorbeşte şi despre un subiect de actualitate şi anume revoluţia în ţările arabe, dar nu numai, pentru că sunt subiecte care ne ating şi pe noi occidentalii şi pe oamenii din întreaga lume. O să vedem dacă toate subiectele integrate în film, intenţiile vorbesc publicului sau nu”, a spus regizorul Radu Mihăileanu într-un interviu pentru România Liberă.

Loading the player ...


CD 1


CD 2Tutorial: Pentru a urmari La source des femmes – Izvorul femeilor (2011) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 26/04/2012 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Comedie, Drama, DVDRip, L. De la ultima actualizare a reusit sa adune 52 accesari si 4 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
4 Comentarii
 1. comedie nu e drama cat cuprinde

 2. Izvorul femeilor
  La source des femmes

 3. cum pot sa il vizionez?

 4. Este un film de dragoste în care se vorbeşte despre relaţia dintre bărbat şi femeie, mai întâi dragoste şi apoi este vorba despre dreptul femeii. Se vorbeşte şi despre un subiect de actualitate şi anume revoluţia în ţările arabe, dar nu numai, pentru că sunt subiecte care ne ating şi pe noi occidentalii şi pe oamenii din întreaga lume

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!