Filme online gratis | Seriale online

John Carter (2012)
Close

Inspirată din romanul “A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF “John Carter” îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru braţe şi cu o înălţime de peste 3,5 metri, dar reuşeşte să evadeze şi îi ajută pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor de Red Martians să îşi înfrunte duşmanii. Dându-şi seama că poate înclina balanţa victoriei într-o parte sau în alta datorită forţei lui superioare şi că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a viziona online John Carter (2012) apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
60 Comentarii
 1. dau 9, e bun

 2. a fost prea tare, povestea originala plina de imaginatie, mai erau si niste scene geniale la care m-am prapadit de ras, dar tensiunea pe care o provocau toate acele intamplari la sfarsitu filmului a fost super, si cainele ala era foarte fain:)) , deci sfarsitul a fost chiar bun. Si efectele speciale au fost marfa.

  De la mine nota 10:D

 3. un film merita vazut mia placu mult cainele e funny misto uitativa e actine si romantic cool:D

 4. Un film super.

 5. superb!
  sincer, la inceput eram sceptic cu privire la acest film dar…un alt cuvant nu ar putea descrie mai bine acest film decat…SUPERB!
  putina comedie, actiune, romantism, fantezie

 6. trebuie sal descarc ca sal pot vedea fara antrerupere ? multumesc

 7. nota maxima pentru film foarte frumos…multumesc siteu-lui pt postare si realizatorilor filmului..respect.

 8. Nota 20!

 9. superb filmul..pacat ca nu sa ridicat la asteptarile producatorilor…

 10. Frumos filmul,merita vazut chiar dak e SF. Interesant!

 11. e un film splendid, un fel de “Undeva, candva”, in varianta SF.E excelent.Il recomand cu caldura.Are si aventura si SF si romantism.

Pagina 3 din 3«123
Spune si celorlati parerea ta despre acest film.

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close