Filme online gratis | Seriale online

Ip Man 2 (2010)

Ip Man 2 (2010)
Reclama
Close

Dupa cel de-al doilea razboi mondial, Ip Man (Donnie Yen) fuge din China ce se elibereaza de japonezi, in Hong Kong. Razboiul este deja o rana dureroasa sangeranda, dar care trebuie uitata. Devenit un anonim, acesta locuieste intr-un cartier saracacios, avand o situatie financiara precara. Cu toate astea, inchiriaza o terasa de deasupra unui imobil si intentioneaza sa-si deschida o scoala de Wing Chun. In scurt timp isi gaseste primii discipoli, dar tineretea lor ii arunca pe acestia in incurcaturi mari. In urma unui conflict cu discipolii scolii rivale Hong, un discipol de-al lui Ip Man este batut si tinut ostatic. Ip Man trebuie sa-l salveze, si cu aceasta ocazie il cunoaste pe maestrul Hong (Sammo Hung). Acesta ii explica faptul ca pentru a deschide o scoala de kung fu in Hong Kong, trebuie mai intai sa infrunte reprezentantii fiecarei scoli deja existente si pe maestrii acestora. Dincolo de rivalitatile specifice oricarei bresle, in momentul in care britanicii ocupanti ai insulei pun la cale, prin intermediul unui inspector zelos si rasist, o intrecere intre un luptator occidental si luptatori chinezi, breasla maestrilor de arte martiale trebuie sa reactioneze pentru a salva onaorea artelor martiale si a ceea ce ele semnifica pentru constiinta Chinei.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari gratis Ip Man 2 (2010) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 26/12/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Biografice, BRRip, Filme HD, I, Istorice. De la ultima actualizare a reusit sa adune 11.597 accesari si 6 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
6 Comentarii
 1. si partea a 2 a e la fel de buna,dar cu sunetul se aude un pic mai tarziu,dar merge…

 2. e bun filmul ca si prima parte…dar faza cu boxer-ul ma lasat rece

 3. frumos

 4. splendid,de vazut neaparat. Te face sa reflectezi asupra vietii tale. Te invata atatea lucruri

 5. foarte fain filmul, dupa ce o sa-l vizionez cred ca no sa-mi mai placa 1!!

 6. INTERESANT adica brucele a invatat de la ip aha deductie vro asteptam si partea 3a

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!