Filme online gratis | Seriale online

Hellboy – Eroul scapat din Infern (2004)

Hellboy - Eroul scapat din Infern (2004)
Reclama
Close

Hellboy Nãscut în flãcãrile iadului acum 60 de ani în timpul celui de-al Doilea Rãzboi Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pãmânt de cãtre un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden) pentru a dezlãntui fortele rãului. Desemnat prezicãtor al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare si Apãrare Împotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltându-i darurile paranormale extraordinare. În ciuda originilor sale întunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptând împotriva fortelor malefice care amenintã lumea noastrã.

Loading the player ...

Tutorial: Pentru a urmari gratis Hellboy – Eroul scapat din Infern (2004) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 05/07/2012 , are o nota pe imdb de 6.8 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, DVDRip, Fantezie, H. De la ultima actualizare a reusit sa adune 276 accesari si 1 comentariu.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
1 Comentariu
  1. e bun continuati mai departe

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!