Filme online gratis | Seriale online

Gladiator – Gladiatorul (2000)

Gladiator - Gladiatorul (2000)
Reclama
Close

UN EROU VA RĂSĂRI
CE FACEM ÎN VIAŢĂ POATE INTRA ÎN ISTORIE

Au trecut patru decade de când carele de luptă alergau şi săbiile străluceau pe marele ecran în drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă. Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe câmpul de luptă. Odată terminat războiul, Maximus se gândeşte să se întoarcă acasă, la soţia şi la fiul său. Cu toate acestea, muribundul împărat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are încă o sarcină pentru general: să-i transmită puterea.

Invidios pe Maximus, moştenitorul tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordonă execuţia să şi a familie sale. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav şi este antrenat că gladiator în arenă în care începe să-i crească faima. Acum, vine la Roma cu intenţia de a răzbuna uciderea soţiei şi a fiului său ucigându-l la rândul său pe noul împăratul Commodus. Maximus a învăţat că singura putere mai mare decât cea a regelui este voinţa poporului, şi ştie că se poate revanşa doar dacă ajunge cel mai mare erou al imperiului.

Loading the player ...Tutorial: Pentru a urmari gratis Gladiator – Gladiatorul (2000) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 19/03/2013 , are o nota pe imdb de 8.5 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, Aventura, BRRip, Drama, Filme HD, G. De la ultima actualizare a reusit sa adune 1.011 accesari si 3 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
3 Comentarii
  1. Un film extraordinar in care Russell Crowe isi depaseste limitele de actor si devine un personaj. Filmul este o mare realizare, e un film de referinta si va ramane multa vreme in memoria cinefililor pasionati de aventura. Scenele de lupta sunt foarte bine realizate, o distributie excelenta, un scenariu extrem de bine conturat , un film care ramane in memorie si pe care merita sa-l vezi de cate ori se iveste ocazia. O capodopera cinematografica care nu merita uitata. Un film de nota 10.

  2. ACESTA ESTE UN FILM EXTRAORDINAR,MERITA REVAZUT, CU UN SOUND 5.1…COMBINATIE MORTALA

  3. superb!

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!