Filme online gratis | Seriale online

Gladiator (2000)

Gladiator (2000)
Reclama
Close

La sfarsitul unei campanii care a durat 12 ani, imparatul Romei, Marcus Aurelius, ajuns la varsta senectutii, vrea sa lase conducerea imperiului generalului Maximus, un om recunoscut de soldati pentru meritele sale. Fiul imparatului, Commodus, furios pentru ca nu este el cel ales sa conduca imperiul, isi ucide tatal si ordona omorarea lui Maximus. Maximus reuseste sa fuga, dar este capturat si apoi vandut ca sclav. In scurt timp ajunge gladiator si se intoarce la Roma pentru a se razbuna pe Commodus care ii omorase sotia si copilul. El trebuie sa lupte in arena Colosseum-ului, unde se remarca si obtine simpatia poporului. Lupta finala este chiar cu Commodus, sub privirile a zeci de mii de oameni.
Part I


Part II

Tutorial: Pentru a urmari gratis Gladiator (2000) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 08/09/2010 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Aventura, Drama, Filme, G. De la ultima actualizare a reusit sa adune 8.599 accesari si 9 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
9 Comentarii
 1. bestial filmu recomand !!

 2. vechi dar frumos , merita vazut chiar de mai multe ori in timp :)

 3. Filme online gratis

 4. Filme Online Gratis Gladiator (2000) cu subtitrare

 5. cel mai bun film gladiator

 6. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun film al anilor trecuti.. cei mai buni actori, cea mai buna interpretare, cea mai buna poveste .. CEL MAI BUN FILM pentru totdeauna :)

 7. filmul e superb calitatea de imagine dezastru

 8. Frumos!!! 10

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!