Filme online gratis | Seriale online

Gigli (2003)

Gigli (2003)
Reclama
Close

Gigli, este un asasin „bland” caruia ii este incredintata o noua misiune: sa-l rapeasca pe fratele cu probleme mentale al unui avocat districtual din California. Gigli il rapeste pe acesta, din spitalul de boli mentale unde era internat si il tine ostatic in casa sa.
Ricki, o „lesbiana asasina”, este trimisa sa supravegheze misiunea lui Gigli si sa se asigure ca acesta nu da gres. Cei doi insa se indragostesc unul de celalalt…

Loading the player ...

Partea I[lo:t5l48hqmhuwj]


[vbb:8ALel588s4DT]

Partea II[lo:uycry3hnewe8]


[vbb:IC5pn8wJ9XtP]
Tutorial: Pentru a urmari gratis Gigli (2003) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 16/03/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Comedie, Crima, Drama, Filme, G. De la ultima actualizare a reusit sa adune 5.756 accesari si 4 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
  • Superb
  • Foarte bun
  • Bun
  • Asa si-asa
  • Slab
  • Varza
4 Comentarii
  1. bun filmul ,dar nu are final

  2. ba da are final…este si partea 2…un pik mai jos…de trilier

  3. dragut il mai vazusem si imi amintesc ca a fost primit prost de critica americana era in perioada cand cei doi J.Lo si ben erau impreuna

  4. Ciudat, filmele functioneaza fara probleme.

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!