Filme online gratis | Seriale online

Ghost Recon: Alpha (2012) online subtitrat

Ghost Recon: Alpha (2012)
Close

Ghost Recon Alpha este o echipă de comando. Liderul Gost se infiltrează între membrii unei organizatii care urmează să realizeze o vânzare de focoase nucleare într-un depozit din Rusia. Actiunea filmului are loc în viitor unde se folosesc tehnologii militare avansate, roboți militari, drone de supraveghere şi alte gadgeturi sofisticate. După faza de pregătire a terenului pentru intervenţia de prevenţie a realizări tranzacţiei cu focoase nucleare, echipa Ghost Recon Alpha trece la actiunea propriu-zisă, aceea de anihilare a organizaţiei criminale care armează focoasele şi pun astfel în pericol întreagă planeta. Din start lucrurile nu merg aşa de bine cum au plănuit cei din Ghost Recon Alpha, situaţia fiind scapată oarecum de sub control. Membrii echipei reuşesc sa se regrupeze şi să recapete controlul când intră în scenă robotii militari perfecţionaţi care reuşesc sa le zădărnicească încercarea de dezamorsare a focoaselor nucleare.

Loading the player ...
Tutorial: Pentru a urmari Ghost Recon: Alpha (2012) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 10/06/2012 , are o nota pe imdb de 7.5 dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Actiune, DVDRip, G, Science Fiction. De la ultima actualizare a reusit sa adune 311 accesari si 6 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
6 Comentarii
 1. bun:) ast. urmatoarea parte cu mare drag

 2. foarte slabut filmul si neterminat,oricum interesant

 3. Bine realizat , interesant din punct de vedere tehnic , logistic vorbind ! Chestia cu mantia lui Harry Porter e tare ! Pe cand continuarea ?

  • daca tu consideri ca un film e bun ,doar daca auzi piraituri de mitraliere si zgomot de fiare timp te 80 min sau cit o avea ai dreptate,chestia aia cu mantia mia placut si mie

 4. tare filmu…………..dar nu pot sa cred ca are duar 20 de minute ……meseriasi…….astept si restu!!!!!!

 5. misto pacat ca atunci cand era mai interesant sa terminat nu am vzt niciod un film asa scurt

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close