Filme online gratis | Seriale online

Gadjo dilo – Strainul nebun (1997) online subtitrat

Gadjo dilo - Strainul nebun (1997)
Close

Filmul Gadjo Dilo a fost creat in jurul muzicii lautaresti. Un francez vine in Romania, in zona Ardealului in cautarea unei interprete de muzica lautareasca – Nora Luca. Francezul care nu vorbea deloc romaneste rataceste printr-un sat tiganesc, satul Cretulesti. Acolo cunoaste frumusetea vietii nomade, dar si greutatile acesteia. In comunitatea tiganeasca francezul comunica cu Izidor si Sabina (Rona Hartner). Stephane inregistreaza casete si isi face notite despre muzica tiganeasca. Participa la mai multe reprezentatii ale artistilor din acea lume bizara. Printre protagonistii de seama se numara: Taraful Haiducilor, Adrian Simionescu (Adrian Copilu Minune), Orchestra Marin Ioan, Izidor Serban sau Vasile Serban.

Loading the player ...Tutorial: Pentru a urmari Gadjo dilo – Strainul nebun (1997) online subtitrat apasati pe unul din butoanele "Vizioneaza Online" sau "Watch Online" de mai sus, iar pe noua pagina asteptati 5 secunde sau apasati "Skip ad" (in dreapta sus) dupa care apasati "Play" pentru a porni filmul. Va dorim vizionare placuta!
Recapitulare:
a fost adaugat pe data de 22/02/2011 , are o nota pe imdb de dintr-un total de 10 puncte si face parte din categoriile urmatoare: Comedie, Drama, G. De la ultima actualizare a reusit sa adune 6,720 accesari si 6 comentarii.
Multumim pentru vot! Acum spune-le si celor de pe Twitter parerea ta!
Cum vi s-a parut acest film?
 • Superb
 • Foarte bun
 • Bun
 • Asa si-asa
 • Slab
 • Varza
6 Comentarii
 1. ii fain si comic.merge de plictiseala.

 2. cel mai tere e copilu minune in filmu asta

 3. de unde iau si eu filmul pls

 4. super tare filmul

 5. chiar tare filmul

 6. L-AM VAZUT DE MULT BUNICCELLLL SA ZICEM

Imparte parerea ta si cu ceilalti

Va rugam folositi un limbaj civilizat, fara injurii si corect din punct de vedere gramatical. Multumim!

Close